Skrumpen
  Gunnar Wille
   
  Skrumpen
    - Det stribede biltræ
   
 

Skrumpen er tilbage - med rigtige farver og striber!

Skrumpen – Det stribede biltræ er anden bog i den nye farvelagte og ny-layoutede serie. (Til foråret 2014 udkommer tredje bog og til efteråret udkommer fjerde bog med helt nye historier om Skrumpen).

Skrumpen fra det ydre rum er kommet til Jorden og har sat sig i hovedet, at Jorden er en grå og kedelig planet. Han kan ikke holde ud at være her. Verden skal være favet og stribet, men da Skrumpen er et ualmindelig dovent væsen, skal den 14-årige pige Isabylle udføre den opgave, hendes forfædre ikke kunne overkomme. Men først skal Isabylle og Skrumpen lige opfinde det magiske, stribede biltræ

Om forfatteren: Gunnar Wille (f. 1946) har arbejdet med film, teater og tv siden 70’erne. Har skrevet og tilrettelagt seks forskellige tv-serier samt otte serier til radioen. Har skrevet og illustreret 22 børnebøger. Har siden ’92 været leder af animationslinjen på Den Danske Filmskole og nu også DAIDU, der er en forkortelse for det Danske Akademi for Interaktiv Digital Underholdning, en europæisk computerspils-uddannelse.

ISBN: 978 87 7151 028 7
Sider: ca. 125 - farveillustreret

 

  Læs uddrag          Køb